Domavija d.o.o je firma sa dugogodišnjim iskustvom u izradi svih vrsta namještaja i elemenata za vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore.

Domavija se sa prodajom Namještaja i kučanskih aparata od 1999. godine Od 2015. i proizvodnjom KUHINjA po mjeri, kao i ormara,stolova,TV komoda te drugih stvari. Domavija posjeduje tri prodajna izložbena Salona:

Bačiči 3000 M2, Rajlovac 1400 M2 i Ilidža 1100m2 što ukupno čini jedan od največeg ponuđača izložbenih modela za odabir namještaja po svojoj mjeri i želji. Našim kupcima je omogučeno da kupuju
Na bez kamatni kredit do 24 mjesečne rate, a za gotovinu popusti. Naša preporuka i dalje je SVE Salone Namještaja prije posjetite pa onda kod nas dođite pa če te se uvjeriti u cijenu kvalitet i garanciju i razliku nije teško prepoznati. Naši kupci su to prepoznali Da nisu zadovoljni ne bi se vraćali ponovo
I više puta u ove 22 godine ponovo da izaberu nešto za svoju dušu po želji i svojoj mjeri za cijenu koja je najprihvatljivija za naš Bosanski standard.

Očekujemo Vas!

KAKO DO NAS !