Domavija d.o.o je firma sa dugogodišnjim iskustvom u izradi svih vrsta namještaja i elemenata za vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore.

Naš dobro uigran i visoko profesionalan tim je zadužen za sprovođenje politike rada naše firme koju krase brzina, preciznost i posvećenost najvišim standardima kvaliteta i estetike u izradi namještaja i drugih elemenata za prostor koji želite da opremite.

Pravimo sve, od namještaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog namještaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići), do modernih kuhinja po mjeri. Osim toga, pravimo i američke plakare.

Tu je i kompletan program za dječije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada namještaja koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stolova za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova. Isto tako imate veliki izbor garniture koje možete praviti po dimenziji I dekoru koji odgovara Vašem domu, kao I veliki program gotovog namještaja I tehnike.

Sve Vaše ideje i želje možete saopštiti našem timu dizajnera, koji će rado i sa velikom stručnošću kompjuterski obraditi, pomoći Vam da osmislite ili osmisliti umkesto Vas sve ono što Vam je potrebno da pretvorite Vaš stambeni prostor u dom, a Vaš poslovni prostor u savremeno mjesto uspjeha i prosperiteta.

Našu firmu čini i visoko stručan tim profesionalnih radnika. Na raspolaganju su Vam naša 3 salona. Dostava je besplatna na području grada Sarajeva, montaža je besplatna za namještaj po mjeri dok za gotovi program se plaća po važečem cjenovniku ili možete sastaviti sami jer dobijete sav potrebni repromaterijal kao I skice za montažu.

Naš posvećeni menadžment tim je tu da osigura uspješno upravljanje firmom, a svi zaposleni u izložbenim salonima su Vam uvijek na usluzi i spremni da rade zajedno sa Vama na pronalaženju i izradi pravog komada namještaja za Vas.

Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost.

 

Očekujemo Vas!

KAKO DO NAS !