Vaš prostor vidimo drugačije…

Domavija d.o.o bavi se projektovanjem, dizajnom, izradom namještaja po mjeri, kuhinja po mjeri i opremanjem poslovnih prostora. Kvalitet proizvoda i zadovoljstvo klijenata naši su najvažniji ciljevi…

ZAVRSENI PROJEKTI

ZAVRŠENI PROJEKTI

INSPIRACIJA

INSPIRACIJA

MATERIJALI

MATERIJALI

PROCES IZRADE

PROCES IZRADE

1

KUHINJE

Svaka kuhinja nosi neku svoju priču i uspomene. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer će taj divan prostor dati poseban ukus onome što kuhate.

6

DNEVNI BORAVAK

Izgled dnevne sobe ponekad ljudima dočarava ono što ne možete reći. To je kao pisanje priče o ukućanima i sebi, ali ne riječima, već dizajnom, idejama i namještajem po mjeri.

5

UGRADBENI PLAKARI

Uz ove plakare u stanu neki problemi jednostavno nestanu! Plakari čine Vaš život lakšim, komfornijim, organizovanijim i neizostavni su dio savremeno opremljenog doma.

2

SPAVAĆE SOBE

Spavaća soba je mjesto gjde se jedan dan završava i počinje novi dan, pa joj zbog toga treba posvetiti posebnu pažnju prilikom uređivanja i dizajniranja. To je mjesto u kome se smirujete, obnavljate energiju, odmarate od svakodnevnih obaveza, posla i uživate na svoj način.Spavaća soba dizajnirana i rađena po mjeri obezbjediće Vam miran san i dati energiju za dan koji je pred Vama.

3

POSLOVNI PROSTOR

Veoma je važno da poslovni prostor bude opremljen kvalitetno, kreativno i da saradnicima i klijentima na prvi pogled uliva dozu povjerenja i ozbiljnosti. Ako želite da poslovni prostor predstavlja ono čime se Vaša firma bavi, onda je saradnja sa stručnjacima neophodna.Tim Domavije uklopiće detalje Vaše djelatnosti sa namještajem i čitavim izgledom.

4

PROJEKTOVANJE

Cilj početnih konsultacija je da shvatimo koji stilovi, boje i teksture Vam se dopadaju. To nam omogućava da se fokusiramo na određene elemente.Veliki izbor mogućnosti, inovativnost i stručnost našeg tima rješavaju sve nedoumice kroz koje prolazite tokom uređenja prostora, bez obzira na to da li se radi o renoviranju ili kompletnom opremanju. Za početak, bitno je da Vas upoznamo.

316511blum
355138egger
TOP
ArabicBosnianEnglishGerman