Vaš prostor vidimo drugačije...

Domavija d.o.o bavi se projektovanjem, dizajnom, izradom namještaja po mjeri, kuhinja po mjeri i opremanjem poslovnih prostora. Kvalitet proizvoda i zadovoljstvo klijenata naši su najvažniji ciljevi...

KUHINJE

Svaka kuhinja nosi neku svoju priču i uspomene. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer će taj divan prostor dati poseban ukus onome što kuhate.

DNEVNI BORAVAK

Izgled dnevne sobe ponekad ljudima dočarava ono što ne možete reći. To je kao pisanje priče o ukućanima i sebi, ali ne riječima, već dizajnom, idejama i namještajem po mjeri.

UGRADBENI PLAKARI

Uz ove plakare u stanu neki problemi jednostavno nestanu! Plakari čine Vaš život lakšim, komfornijim, organizovanijim i neizostavni su dio savremeno opremljenog doma.

SPAVAĆE SOBE

Spavaća soba je mjesto gjde se jedan dan završava i počinje novi dan, pa joj zbog toga treba posvetiti posebnu pažnju prilikom uređivanja i dizajniranja. To je mjesto u kome se smirujete, obnavljate energiju, odmarate od svakodnevnih obaveza, posla i uživate na svoj način.Spavaća soba dizajnirana i rađena po mjeri obezbjediće Vam miran san i dati energiju za dan koji je pred Vama.

POSLOVNI PROSTOR

Veoma je važno da poslovni prostor bude opremljen kvalitetno, kreativno i da saradnicima i klijentima na prvi pogled uliva dozu povjerenja i ozbiljnosti. Ako želite da poslovni prostor predstavlja ono čime se Vaša firma bavi, onda je saradnja sa stručnjacima neophodna.Tim Domavije uklopiće detalje Vaše djelatnosti sa namještajem i čitavim izgledom.

PROJEKTOVANJE

Cilj početnih konsultacija je da shvatimo koji stilovi, boje i teksture Vam se dopadaju. To nam omogućava da se fokusiramo na određene elemente.Veliki izbor mogućnosti, inovativnost i stručnost našeg tima rješavaju sve nedoumice kroz koje prolazite tokom uređenja prostora, bez obzira na to da li se radi o renoviranju ili kompletnom opremanju. Za početak, bitno je da Vas upoznamo.

TOP
ArabicBosnianEnglishGerman